Workshopaanbod voor Capelse vrijwilligers!

Speciaal voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties geeft het Kenniscentrum van CapelleDoet professionele trainingen en workshops. Voor weinig of voor niets. Doe mee en leer effectief vergaderen, grenzen stellen, invloedrijk communiceren én creatief schrijven.

Workshop effectief vergaderen

Op 21 maart kunnen vrijwilligers en besturen van vrijwilligersorganisaties leren hoe ze beter, leuker, efficiënter en creatiever kunnen vergaderen. Onder leiding van Marieke Bot gaan deelnemers aan de slag met praktische oefeningen. Aanmelden kan tot en met de dag van de training!

Workshop grenzen stellen

Leer grenzen stellen tijdens de workshop op 11 april. Grenzen aangeven en bewaken is belangrijk. Voor iedereen en zeker ook voor vrijwilligers. In deze workshop leren deelnemers hoe ze dat op een respectvolle manier moeten doen. De workshop bestaat uit praktische oefeningen en handige tips.

Workshop invloedrijk communiceren

Op 11 april staat ook de workshop Effectief communiceren op de agenda. Communiceren, we doen het allemaal maar zo eenvoudig is het nog niet. In deze workshop komen diverse communicatiestijlen aan bod zoals argumenteren, normen stellen, waarderen, betrekken, onthullen en visie delen. Na afloop van de workshop zijn deelnemers in staat te kiezen uit diverse communicatiestijlen en weten deze op het juiste moment in te zetten.

Creatieve schrijfworkshop "Selfie schrijven"

Op 24 april is er een gratis schrijfworkshop van Anja van der Starre. Deelnemers gaan aan de slag met het schrijven van een selfie. Schrijftalent is niet nodig, want niet het product maar het proces staat centraal in deze leuke workshop. Doe mee met de soms ludieke opdrachten en schrijf een mooi portret.

Aanmelden & locatie

Kijk voor meer informatie, kosten én inschrijven op www.capelledoet.nl/kenniscentrum/trainingen.