Vrijwilligers gezocht voor de balie

Op www.capelledoet.nl staan leuke vrijwilligersvacatures. Er is voor ieder wat wils. Af en toe iemand helpen? Of iedere week op een vaste dag? Het kan allemaal. Momenteel zijn zowel het Huis van de Wijk Middelwatering als verpleeghuis Rijckehove op zoek naar vrijwilligers voor de balie. Leuke en afwisselde functies voor vaste momenten in de week.

In Huis van de Wijk aan de Reigerlaan 66 in Middelwatering wordt veel georganiseerd. Om het aanbod van activiteiten en dienstverlening in goede banen te leiden is het team op zoek naar vrijwilligers voor achter de balie. Hier worden bewoners, vrijwilligers en cliënten ontvangen. Coördinator Arno de Bie: ‘We zoeken enthousiaste vrijwilligers die goed samen kunnen werken, administratieve taken kunnen uitvoeren, handig zijn met computerprogramma’s zoals Outlook en Word én klantvriendelijk zijn. Het gaat om een uitdagende functie in een gezellig en dynamisch team.’

De Zellingen Verpleeghuis Rijckehove, Tsjaikovskistraat 1, zoekt enthousiaste vrijwilligers voor de entreebalie. Deze gastvrouwen of gastheren ontvangen, registreren en verwijzen bezoekers. Ook helpen ze bij het verspreiden van de post en bij verschillende andere taken. Enige computerkennis is handig. De werktijden zijn van 8.30 tot 12.45 uur of van 12.45 tot 17.00 uur.

Interesse?

Kijk voor meer informatie over de vacatures en aanmelden op www.capelledoet.nl/vrijwilligers. Of bel met het VrijwilligersInformatiePunt (VIP), 010 - 264 02 20.