Trainingen Kenniscentrum: programma maart 2020

Capelse vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties kunnen voor weinig geld veel nieuwe vaardigheden leren. Het Kenniscentrum van CapelleDoet heeft elke maand weer andere lezingen, trainingen of workshops op het programma. Ook in maart! Ook ‘gewone’ Capellenaren en vrijwilligers van buiten Capelle kunnen meedoen. Voor maar € 15 per workshop. En soms zelfs gratis!

Onderhandelingsvaardigheden (do. 5 maart, 15 - 17u)

Advocaat en professioneel onderhandelaar Tim Robbe geeft deze training kosteloos voor Welzijn Capelle. Hoe bereik je je doel bij de ander? Let op: deze cursus wordt maar eenmaal per jaar gegeven! Kosten: geen.

Omgaan met verbale agressie (do. 5 maart, 9.30 - 12.30u)

Verbale agressie lijkt steeds vaker voor te komen. Deelnemers leren de eigen grenzen aangeven en hoe ze op professionele wijze de-escalerend gedrag in kunnen zetten. Kosten: €15.

Opvallende vacatures schrijven (do. 5 maart, 13.30 - 16.30u)

De meeste vrijwilligersvacatures lijken op elkaar. Hoe zorg je dat je vacature eruit springt? In deze interactieve workshop ga je aan de slag met een eigen vacature. Inclusief eenmalig feedback op een zelfgeschreven vacature! Kosten: geen.

Jongerencoaching (2 dagdelen op di. 10 en 24 maart, 13 - 17u)

Werkt u als vrijwilliger met jongeren, gaat u met jonge vrijwilligers werken, heeft u zelf puberkinderen? Leer met meer plezier en effectiever samenwerken! Kosten: geen.

Gezond slapen en dromen (do. 19 maart, 14 - 16u)

In de workshop leren de deelnemers vanuit ontspanning beter in en door te slapen en op een creatieve manier om te gaan met hun dromen. Kosten: geen.

Kernkwaliteiten: blik op jezelf (di. 24 maart, 9.30 - 12.30u)

Deelnemers leren hun kernkwaliteiten te ontdekken ('waar ben jij nu écht goed in?') en hoe die effectief in te zetten. Kosten: €15.

Aanmelden & locaties

Inschrijven voor de trainingen kan via www.capelledoet.nl/kenniscentrum/trainingen. Hier staan ook de locaties vermeld.