Nieuwe trainingen en workshops voor Capelse vrijwilligers

Het Kenniscentrum van Welzijn Capelle ondersteunt vrijwilligers bij het uitvoeren van hun belangrijke werk. Vanaf september is er weer een nieuw aanbod. Ook ‘gewone’ Capellenaren en vrijwilligers van buiten Capelle kunnen meedoen. Voor maar € 15 per workshop. En voor vrijwilligers van Welzijn Capelle gratis!

Het aanbod is divers en afgestemd op vragen van vrijwilligers’, zegt coördinator Angelique Nelen. ‘Als het gaat om persoonlijke ontwikkeling bieden we vrijwilligers trainingen en workshops over het stellen van grenzen, gesprekstechnieken, invloedrijk communiceren, blik op jezelf en hoe je vandaag de dag vitaal blijft. Maar ook vaardigheden als het omgaan met verbale agressie, het schrijven van opvallende vacatures voor vrijwilligersorganisaties en het organiseren van je werk door middel van een bullet journal. En de training over interculturele communicatie en de compassie lezing kan ik iedere vrijwilliger aanraden!’

Meer informatie en aanmelden

Klik hier voor inschrijven voor de trainingen. Hier staan ook de data, tijden en locaties vermeld. De trainingen vinden op fysieke locaties plaats. Mocht het nodig zijn, worden de trainingen online aangeboden. Klik hier voor de kalender.