Middelbare scholieren blij met bijles en huiswerkbegeleiding

Binnenkort horen middelbare scholieren weer of ze over zijn naar het volgende schooljaar. Spannend natuurlijk! Zeven Capelse scholieren maken extra veel kans op een mooie cijferlijst: zij deden afgelopen schooljaar mee aan de huiswerkbegeleiding in het Huis van de Wijk Schollevaar.

Buurtmoeder Shokoufha Noor van Welzijn Capelle zette de huiswerkbegeleiding op, omdat er vragen waren bij de ouders. Er was behoefte aan ondersteuning. Vrijwilligers Paul Schutter en Raymond Labad, deden de huiswerkbegeleiding. Paul is wiskunde-, natuurkunde- en scheikundedocent en Raymond is taaldocent (Nederlands, Engels, Frans en Spaans). Elke woensdagmiddag stonden ze paraat voor ‘hun’ leerlingen.

Cijfers omhoog

De ouders van de scholieren waren vol lof over de deskundige begeleiding van Raymond en Paul. Buurtmoeder Shokoufha: “De cijfers van de jongeren zijn met sprongen vooruit gegaan. Tijdens de laatste bijeenkomst van dit schooljaar kregen de twee docenten een welverdiende bos bloemen.”

Aanmelden voor september 2018

In het nieuwe schooljaar start de huiswerkbegeleiding in Huis van de Wijk Schollevaar weer. Aanmelden kan via buurtmoeder Shokoufha 06 - 454 00 720.