Meidenwerk zoekt vrijwilligers

Welzijn Capelle zoekt vrijwilligers Meidenwerk. “Twee keer per maand organiseren we op woensdag activiteiten voor meiden van 11 tot en met 15 jaar”, aldus kinderbuurtcoach Isabelle van den Bergh. “Hiervoor zoeken we enthousiaste vrijwilligers met hart voor meiden en ervaring met groepen. Kijk voor meer info en aanmelden op www.capelledoet.nl.”

Als vrijwilliger leg je relaties met Capelse meiden door samen dingen te doen. De meetings vinden plaats in CAPSLOC aan de Pelikaanweg 3. Isabelle: “Door de vertrouwensband die je opbouwt, help je meiden op verschillende domeinen in hun leven. Je bent medeverantwoordelijk voor de meiden die daar komen. We werken met de methodiek Young Woman, waarbij je rond thema's werkt. Alle activiteiten zijn gekoppeld aan één van de vier thema's: zelfbeeld, talenten en maatschappij, lichamelijk en seksualiteit, sociale omgeving.”

Leuke vrijwilligersbaan

Vrijwilligers werken samen in een team en worden ondersteund. Welzijn Capelle biedt cursussen met betrekking tot het meidenwerk. Vrouwen vanaf 18 jaar die interesse hebben in deze leuke vrijwilligersbaan kunnen reageren via www.capelledoet.nl. Een Verklaring Omtrent Gedrag is vereist. Welzijn Capelle regelt de aanvraag van deze verklaring.