Kern met Pit: goed idee voor je buurt is duizend euro waard

Heb jij een idee voor je buurt of wijk? Schrijf je dan nu in voor Kern met Pit! Het aanleggen van een speeltuin, een museum opzetten over de plaatselijke historie, een educatieve route in een natuurgebied of het organiseren van een groot theater waar de hele buurt aan mee doet. Zo maar wat voorbeelden waar je als Kern met Pit mee aan de slag kunt gaan. Veel initiatiefnemers gingen je al voor, is jouw buurt de volgende Kern met Pit?

Inschrijven

De inschrijving voor Kern met Pit 2017 is geopend! Schrijf je in en ga aan de slag met je droom voor je buurt. Vanaf 1 september tot 30 oktober 2017 kun je je als bewonersgroep inschrijven voor Kern met Pit editie 2018. Dit jaar staat de Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM) klaar met tips, coaching en contacten uit een groot vrijwilligersnetwerk. Is het doel bereikt? Dan ontvang je het predicaat Kern met Pit én duizend euro . Wil je eerst weten wat deelname precies inhoudt? Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.kernmetpit.nl.   

Dromen krijgen vorm

Kern met Pit stimuleert zo de betrokkenheid van burgers door ze te voorzien van informatie, praktische workshops en de begeleiding van vrijwillige adviseurs. Zo krijgen dromen steeds meer vorm en is realisatie binnen één jaar mogelijk.

Bron: KNHM www.knhm.nl