Doe mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland!

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit een dagje de handen uit de mouwen te steken. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Ervaar dan tijdens NLdoet hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Samen aan de slag

Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis organiseren of een andere leuke klus? Meld deze aan op www.nldoet.nl en doe mee! Ook meedoen als vrijwilliger is simpel: zoek een leuke klus op de website en meld aan. Alleen, of nog leuker: met collega’s of familie.

Financiële bijdrage

Tot 31 januari 2019 kan via Mijn Oranje Fonds een financiële bijdrage (maximaal 400 euro) aangevraagd worden voor een NLdoet 2019 klus. Let op: op = op. Check voor het indienen van een aanvraag eerst de voorwaarden, dat voorkomt teleurstellingen. Zo moet de organisatie een officiële stichting of vereniging zijn, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en een eigen bankrekening hebben. Iedere aangemelde organisatie ontvangt 1 NLdoet promotiepakket en een GAMMA kortingsbon, ook organisaties die meedoen zonder bijdrage van NLdoet. Hierbij geldt: 1 pakket per organisatie, zo lang de voorraad strekt.