vooraankondiging: januari 2020 Gratis workshop fondsenwerving

Monique Bais van Monique Bais Projectadvies en Fondsenwerving verzorgt deze avond

Dit vertelt Monique over zichzelf:

"Bevlogen initiatiefnemers die zich inzetten voor een mooiere samenleving, vormen voor mij een belangrijke inspiratiebron. En hen verder helpen in de realisatie van hun plannen en ambities is dan ook mijn grootste drijfveer.
Door mijn ervaring als senior adviseur en programma manager bij verschillende maatschappelijke fondsen (VSBfonds, Oranje Fonds, Kansfonds, FNO, HandicapNL) en samenwerkingsverbanden (o.a. ZonMw, fondsen voor ouderen en fondsen voor mensen met een handicap) heb ik een brede kennis over doelstellingen, beleid, werkwijzen en procedures van fondsen. In zo’n twintig jaar advieswerk bij fondsen heb ik duizenden projectplannen gezien. Ik weet wat er speelt in het maatschappelijke middenveld en heb veel ervaring in projectbeheer."

Op deze avond krijgt u inzicht in de kneepjes van het vak van fondsenwerving. Een introductie in de fondsensector, een aansprekende case for support, een SMART-projectplan, het indienen van een aanvraag en vele tips uit de praktijk passeren de revue. Uiteraard is er volop mogelijkheid voor het stellen van vragen.

De avond is gratis toegankelijk en wordt u aangeboden door Stichting Welzijn Capelle, graag tevoren aanmelden.

Exacte datum en locatie worden nog bekend gemaakt

Maximaal 25 deelnemers, vol = vol! Wacht daarom niet te lang met inschrijven