Kennismaking met Podcasts

Een podcast is een audio-uitzending die zijn er zijn in allerlei vormen en lengtes. Podcasts zijn tegenwoordig niet meer weg te denken van het internet en worden steeds vaker ingezet om informatie te delen. Het is immers nog nooit zo makkelijk geweest, om waar je ook bent, naar interessante gesprekken of informatie te luisteren.

Maar wat is een podcast eigenlijk? En: hoe kun je ze zelf maken én gebruiken om je organisatie beter in beeld (over beter gezegd: in geluid) te brengen.

In deze workshop leer je wat de kracht van podcasts is en hoe je ze het beste kunt inzetten. Een podcast zelf luisteren is namelijk niet zo moeilijk, maar een interessante podcast zelf maken, waarbij je de luisteraars tot het einde geboeid houdt, des te meer! Ondanks dat zijn podcasts absoluut een nieuw middel om je doelgroep te bereiken.

Voor deze training hebben we dan ook niet zo maar iemand. Radiomaker Gerard Deurwater van Radio Capelle neemt de deelnemers van deze training op een vermakelijke manier mee in de wereld van de Podcasts. Alleen daarom al de moeite waard om je aan te melden. Kortom: een must als je echt meer wilt weten van podcasts!

Locatie: CAPSLOC Pop- & Cultuurpodium, Pelikaanweg 3.

Podcasts: wat is het, wat kan je er mee en hoe zet je het in voor je organisatie?